Op vrijdag 4 februari was wethouder Rosalien van Dolder naar basisschool Geert Holle gekomen om de allerjongste te helpen met het schoonmaken van het schoolplein en de omgeving ervan. Het was tevens de kick-off van een week vol mooie en leerzame doe-activiteiten over duurzaamheid. Van Dolder is onder de indruk van het enthousiasme en de kennis van de jonge Koggenlanders: “Zij weten al veel over het thema. Zo legden kinderen uit groep 1-2 mij uit wat de plastic soup is. Eigenlijk is de Schooldag van de duurzaamheid een project voor de bovenbouw, maar dat de school ook de jongste kinderen betrekt is helemaal een pluim waard.”

Lees hier de berichten in de lokale en regionale bladen.

Artikel in De Kogge, 9 februari 2022 - Klik voor een grotere weergave
Artikel in KoggennieuwsDe Kogge, 16 februari 2022 - Klik voor een grotere weergave